Vi bygger lönsamhet

Det är här allt händer. På Kurödsvägen i Uddevalla uppfinner och tillverkar vi butiksinredning för snudd på alla branscher som finns.

Det som började i ett litet garage 1984 som en ren hobby, har vuxit till att bli en modern, delvis automatiserad inredningsfabrik på 3000 m2. Det är härifrån vi levererar lönsamhet till alla våra kunder. Det innebär att vår ambition är att vara lite mer än bara ännu en tillverkare av inredning.

Det är din butiksyta som styr. Ditt sortiment som behöver exponeras utefter dina förutsättningar. Vi kan allt från design och layout i det lilla, till kompletta butikskoncept för stora kedjor. I dryga 30 år har vi försett Sverige och Norge med bland annat brödskåp, godisställ, spårpanel, hyllplan och belysning.

Välkommen till H&R.

Ett steg i taget

En av hemligheterna bakom vår framgång är hur noga vi är med att alltid jobba utifrån en ordentlig struktur. Och det är lika viktigt när det gäller hur ett nytt samarbete läggs upp, som det är i fabriken.

Det gäller att alltid se det stora och det lilla på en gång, och hur de förhåller sig till varandra.   Vår arbetsgång kan förstås växla utefter behov, men på ett ungefär är det så här det går till när vi börjar jobba tillsammans.

Kontakt

Planering

Rådgivning

Tillverkning

Leverans

Uppföljning

Finansiering